Helhetsentreprenören

Experter på badrumsrenovering i Stockholm


Drömmer du också om ett nytt badrum?

Vi på PHTI utför inte bara badrumsrenoveringar utan erbjuder även många andra tjänster för att göra ditt hem till din drömbostad. Vi utför exempelvis renovering av kök, byte av el central, el dragningar, måleri, snickeri samt ändring av planlösning. Vi på PHTI har professionella och erfarna hantverkare som jobbar på ett fackmässigt sätt. Allt el jobb utförs av behörig elektriker och VVS-arbeten utförs med säker vatten certifikat. När vi renoverar så använder vi oss av egna hantverkare, då vi anser att kvalitén höjs och det blir enklare att kvalitetssäkra.

Vi inleder alltid med ett uppstartsmöte där ni får träffa projektledaren samt er kontaktperson. Under mötet presenteras idéer och tankar om den kommande renovering, sedan kommer mätningsarbetet igång för att fastställa exakta mått inför köp av material. Vi kan ta fram en skiss som även vid behov kan ses i 3D format, på detta vis kommer ni kunna få en bättre uppfattning om hur resultatet blir. PHTI dokumenterar alla moment som utförs under renoveringen, så vid en eventuell försäljning finns all nödvändig dokumentation. Allt från att ta foton på de olika arbetsmomenten som renoveringen går igenom, till att skriva kvalitetsdokument som överlämnas när arbetet är slutfört.

Under ett samarbete med oss kan våra kunder få tillgång till en certifierad designer. Designern kan hjälpa dig med att exempelvis utse den fräschaste färgen till ditt kök, hitta den trendigaste inredningen, välja det snyggaste materialet och mycket mer. För att underlätta detta arbetet så är det bra att kunna presentera en budget som designern kan gå efter. På detta sätt behöver ni inte fundera på om er budget kommer hålla ifall ni väljer inredningen som vår designer tagit fram, eftersom allt kommer vara designat utifrån er budget.

Så tveka inte att höra av dig till oss på PHTI, vi ser med nöje fram emot att få inleda ett samarbete med er.

Offertförfrågan

Vi skräddarsyr er renovering efter era önskemål. Nedan kan ni be om en offert!

 


Ring oss! 08-684 101 49